Alex Mickle, ukrainsk fotballspiller: biografi, familie, idrett karriere

Alex Mickle - kjent sovjetisk og ukrainsk fotball. Han spilte for Sovjetunionen landslaget. Den mest populære laget i Kiev "Dynamo". Etter gjennomføringen av idrettskarriere vendte han seg til coaching. I løpet av de siste to år som leder for landslaget til Ukraina.

I begynnelsen av sin karriere

Alex Mickle født i Kiev 30 mars 1963. Siden barndommen, følte jeg trang til å engasjere seg i idrett, spesielt i fotball. Når nærmet alder, innrullert i junior sport skolen. Som alle gutter Kiev, drømt om å spille for den lokale "Dynamo" (Kiev), Alexei, og en drøm som går i oppfyllelse.

Spille for ungdomslaget startet i 1973. Alex Mickle. Fotballspiller spilte som en midtbanespiller. Fra 10 til 18 år gammel spiller spilt for junior lag av forskjellige år, stadig å være på blyanten fra funksjonærer til den voksne "Dynamo". I 1981 ble han endelig innlagt på spill for førstelaget.

I Kiev "Dynamo"

I debutsesongen i hjembyen klubben Mickle umiddelbart gjorde sin debut i Premier League. Men ofte på feltet ikke vises - konkurransen var uoverkommelige. Teamet var en av lederne av sesongen og som et resultat, vant 22 seire på 34 kamper, har utstedt en seier i mesterskapet av Sovjetunionen. Nærmeste forfølger - Moskva "Spartak" - etterlatt av 7 poeng. Dette er til tross for at på tidspunktet for seieren ble gitt bare to poeng.

I 1982, for å gjenta suksessen var ikke mulig, selv om "Dynamo" (Kiev) var igjen nær mesterskapet. I den siste runden Kiev slo besøker Jerevan "Ararat" med resultatet 3: 2. Skjebnen til gullmedaljer av spillet avhengig av Moskva "Spartak", sikring tredje plass, med Minsk "Dynamo", som kjempet for mesterskapet. I en kamp av mange mål hviterussere vunnet 4: 3.

I 1983 Alex Mickle - allerede en fullverdig spiller av grunnstrukturen har imidlertid teamet ting ikke legge opp også. Triumf denne sesongen ble en annen ukrainsk klubb - Dnepropetrovsk "Dnepr", vant mesterskapet. En "hvite-blå" tok bare 7. plass.

Igjen vinnere

Gå tilbake til forrige nivå i Kiev, ledet av Mickle, mislyktes i 1985. Confident spill gjennom hele sesongen - og et mesterskap. Moskva "Spartak" er bak med 2 poeng. Året etter, "Dinamo" igjen ble favoritter og vinnere bare takket være den daværende grensen for uavgjort. Ifølge resultatene av sesongen i Kiev og Moskva "Dynamo" var like poeng. Og hvem som helst - til 11. Men Muscovites er fratatt ett poeng, og ukrainere - ikke. Det faktum at reglene var ett unntak - hvis løpet av en kamp to eller flere spillere ble innkalt til landslaget, så spillet er uavgjort grense ikke lekker. Alex Mickle spilte for folket i Kiev før 1990. Det var da han var i stand til å vinne med laget fjerde gull av Sovjetunionen mesterskap. Totalt for laget han tilbrakte 137 kamper og scoret 39 mål.

karriere i Europa

Etter sammenbruddet av Sovjetunionen, mange spillere bestemmer seg for å prøve lykken i utenlandske klubber. Mickle Alexei Aleksandrovitsj var intet unntak, og gikk for å spille i Italia. Ukrainske midtbane blir en spiller "Sampdoria" fra Genoa til å vinne forrige sesongs italienske cupen. Derfor, med en ny klubb, fungerer han umiddelbart i Europacupen. I den første runden, italienerne fant det tyske "Kaiserslautern" og taper borte 0: 1. Returkampen blir holdt under diktering av klubben Mickle. Resultat 2: 0 ga tilgang til neste trinn.

I 1/8 finalen i "Sampdoria" lett klarer med den greske "Olympiakos" (1: 0, 3: 1). I kampen om semifinalen på en fest plutselig mister Polsk "Legia" 0: 1. I den andre etappen av den genovesiske hadde mange muligheter til å forbedre situasjonen, men spillet endte i uavgjort - 2: 2.

I mellomtiden, i tilfelle det italienske mesterskapet i "Sampdoria" gikk bra. Til tross for hjemmetapet mot direkte rivaler i kampen om medaljene, "Genova" og "Torino" (med samme poengsum 1: 2), teamet trygt brakt saken til sin første seier i serien "A". Formidable "Milan" og "Inter" bak 5 poeng. Midtbanespiller Mickle, hvis biografi vunnet et mesterskap, gitt et betydelig bidrag til den totale suksessen. Han spilte 24 kamper og scoret tre mål.

Albion

Til tross for suksessen, etter slutten av sesongen Mickle flyttet til mesterskapet i Skottland. Han fikk en invitasjon fra en av lederne - "Glasgow Rangers" kommandoen. I sin første sesong på den nye klubben ukrainske midtbane setter en slags rekord. Han er det tredje året på rad blir en mester, og landet med alle forskjellige.

Scottish Cup seier var trolig den enkleste. "Rangers' forbi nærmeste forfølger," Heart of Midlothian "av 9 poeng. På samme tid i sesongen scoret 101 mål.

Totalt ukrainske tilbrakte fem sesonger i Skottland, og vant fem ligatitler. I 1993, "Aberdeen" mistet 9 poeng, og neste år - bare 3. Kampen var vanskelig. I 1995, den andre var "Motherwell", bak med 15 poeng. I det siste året forestillinger Mickle i Skottland kampen, "Rangers" pålagt "Celtic", innrømmet ved målgang 4 poeng.

skottene Champions League

I hoved European Cup turnering av den gamle verden Mickle allerede spilt med Kiev "Dynamo". Men resultatene av en skotsk mester var ganske annerledes. I 1992/1993 sesongen, "Rangers' første slo det danske" Lyngby "(1: 0, 2: 0), og deretter engelsk" Leeds "(2: 1, 2: 1), og var i gruppespillet. Rivaler var den franske "OL", Belgisk "Brugge" og Russlands CSKA Moskva. Skottene har aldri tapt, men 4 uavgjorte ikke tillate dem å ta førsteplassen. Din siste sjanse, de tapte i siste runde, spiller hjemme mot CSKA Moskva 0: 0. Den siste gikk til den franske "Marseilles".

I årene 1993/1994 teamet gikk på scenen på 1/16, i en bitter kamp etter å ha mistet den bulgarske "Levski" bare på grunn av antall mål scoret i bortekampen (3: 2, 1: 2). I 1994, systemet av trekningen av turneringen endres. I gruppespillet, 16 lag kom til å spille. Men skottene ikke er kvalifisert, gir gresk AEKu (0: 2 og 0: 1). I sin siste sesong som spiller for "Rangers" Mickle med teamet gjort det til gruppespillet, slo Kypros "Anorthosis" (1: 0, 0: 0). Gruppen var å møte med Dortmund, "Dortmund", den italienske "Juventus" og den rumenske "Steaua". Å ha to knusende nederlag for italienerne (0: 4 og 1: 4), Scots mistet sjansen for å nå de gruppene. Vant ikke en eneste seier, rangert de varer. Mickle slutt spilte for "Rangers" 110 kamper og scoret 20 mål. I 1996, han avsluttet sin karriere i profesjonell fotball i 33 år.

lag av USSR

Den største suksessen på landslaget har oppnådd Mickle, spille for Sovjetunionen. I 1988 dro han til OL i Seoul.

I den første kampen ble spilt av Sovjet teamet null uavgjort med vertskapet. I kampen mot argentinerne gjennom til 7. minutt åpnet Igor Dobrovolsky, og 22 minutter Mickle doblet ledelsen. For en fjerdedel av en time før slutten av spillet Alfaro spilte en ball, men sør-amerikanerne har ikke oppnådd mer. I den siste kampen mot amerikanerne og gjorde Mickle scoret to ganger. Først åpnet han scoring i de første ti minutter, og 48 minutter, satt 4: 0 på resultattavlen. Men en slik overbevisende seier kunne ikke, frem til slutten av møtet amerikanerne har spilt to baller. Men Sovjetunionen fortsatt kom ut av gruppen fra første omgang.

I 1/4 finalen i Australian landslaget ble beseiret 3: 0. Og igjen utmerket seg Dobrowolski, har innsett to straffer, og Mickle. Semi-finalen mot italienerne var ikke så lett. At resultatet var bare åpen i 50 minutter, og gjorde det Virdis. Å score ballen tilbake Dobrovolsky klarte 10 minutter før slutten av ordinær tid, snu spillet inn over tid. Ytterligere en halvtime begynte å sovjetiske spillere lykkes - allerede på 92 minutter inn i Arminas Narbekovass sitt lag ledelsen, men på 106th Mickle hadde utlignet til 3: 1. Men etter et par minutter Carnevale spilt en ball, sette det endelige resultatet 3: 2 i favør av Sovjetunionen.

I finalen sovjetiske spillere motsetning brasilianere, og igjen var det nødvendig å hente inn Romario mål for første halvår. I midten av den andre Dobrovolsky rens straffefelt utjevnet. Det avgjørende målet på overtid scoret Yuri Savitchev. Mickle scoret 5 mål i turneringen.

Personlig liv

Hans fremtidige kone møtte i en ungdoms Alex Mickle. fotballfamilien dannet en allianse med Inna, som han møtte da de var 13 år gammel. Etter 6 år, de offisielt gift. Et år senere hadde de en førstefødte - Alex. Son en gang var engasjert i fotball, men til slutt bestemte seg for å velge en annen vei. I 2004 Mickle andre barn ble født - han ble kalt Matthew.

I løpet av sin levetid utøveren vant ikke bare idrett trofeer og medaljer. Alex Mickle offentlige tildelinger. Fra 2004 til 2016 ble han beæret med tre grader av ukrainske Order "For Merit", og i 1989 - Order of Friendship of Peoples.

Den trening posisjon

I 2012 Mickle -. Trener for FC "Dynamo" (Kiev ") Først hjalp han Oleg Blokhin, og deretter ble ansatt som sportsdirektør med juniorlaget i Ukraina vant sølvmedalje i EM kunne ikke slå det eneste laget i Nederland i finalen ...

I 2008 ble han mentor for landslaget. Debut spillet ble vennlig med Kypros, som endte i uavgjort - 1: 1. Mickle måtte kvalifisere seg til VM. Laget startet med en tung seier over Hviterussland, det eneste målet Shevchenko scoret fra straffemerket. Dette ble etterfulgt av en mer overbevisende seier over Kazakhstan (3: 1) og med null trekning Croat. Våren 2009 ble det slått i "Wembley" fra den britiske 1: 2, med vinnermålet scoret leggerne av fotball i 5 minutter før slutten av møtet. I juni kunne ukrainerne ikke holde den vinnende poengsum i gjeste kamp mot kroatene - 2: 2. Blant misfires av utvalget - en målløs uavgjort i Minsk. I den nest siste runden Mickle hjemmelaget vant en historisk seier over engelske, det eneste målet i første halvdel scoret Nazarenko. Men for britene, disse var den eneste tap av poeng, de selvsikkert vant første plass, og ukrainere gikk til sluttspillet.

utfordrerne har fått grekerne. Kampen i Athen endte i en målløs uavgjort, og i den andre kampen Salpingidis scoret det eneste målet midtveis i første omgang. Mickle for denne kampen var den siste som hovedtrener. Han arbeider for tiden i systemet av Kiev "Dynamo".