Riccardo Daniel: En suksesshistorie

For kjennere av Formel 1 Australian sjåfør nummer 1 og del nasjonalhelt sikkert i lang tid vil være Mark Webber. Selv om Mark slutt ikke klarte å vinne minst en mesterskapstittel, han misunnelsesverdig stabilitet fornøyd sine fans å komme på pallen, og noen ganger vant Grand Prix.

En annen australsk pilot av F1 - Daniel Riccardo - men kan ikke skryte av så mange priser som hans berømte landsmann, men hans racing karriere i full gang, noe som betyr at det kommer helt an på holdningen til rytteren. Ironisk nok, ble det erstattet av Daniel Mark Webber i teamet Red Bull, da sistnevnte bestemte seg for å engasjere seg med profesjonell idrett.

å opptre på amatør

De første racerbiler, som satt bak rattet på Riccardo Daniel, ble et vanlig kort. Allerede ni år gammel gutt kjørte i en sirkel med sine jevnaldrende, og deretter innså at high-speed spor - det er hans kall.

Ved seksten, Daniel tok del i den lokale Formel Ford mesterskapet, men ingen av de tre løpene er ikke i stand til å tjene kreditter. Til tross for dette, den australske vunnet retten til å tale i den asiatiske Formel BMW mesterskapet, hvor han scoret sitt første seier i motorsport. Totalt for mesterskapet, Daniel Riccardo tjent 231 poeng og rangert på tredjeplass blant alle drivere. Ytterligere to sesonger brukt i den australske Formel Renault, der han forsvarte RP Motorsport team farger. Forresten, i denne serien av raser sammen Riccardo testet en annen fremtidig medlem av F1 - Finn Valtteri Bottas.

formel 3

I 2008 Riccardo Daniel Carlin Motorsport-teamet tok invitasjonen og flyttet til den britiske Formel 3. Australian ganske vellykket debuterte på banen i Nürnberg, vant finalen på sjetteplass. Deretter fulgte en rekke endelige podiet, slik at piloten Carlin vant mesterskapet med en 89-punkts fordel over nærmeste rival. Siden dagene av fremførelser i mesterskapet av en annen australsk, David Brebema, Riccardo Daniel han ble den første representant for den grønne kontinentet, som vant tittelen.

med formel 1

Sjefen rase mesterskapet, inviterte Daniel Christian Horner - Red Bull Racing teamsjef. Riccardo først med en annen debutant fungert som testpiloter, men etter det vellykkede resultater australske rytteren i barnets Toro Rosso, ble han tilbudt en fast plass som en pilot RBR, erstatte team av hans landsmann Mark Webber. Det er bemerkelsesverdig at etter denne stokke blant de høyeste førere i F1 har blitt nettopp Daniel Riccardo. Australian Høyde - 180 cm.

Star №1 i teamet på den tiden, selvfølgelig, var den tyske føreren Sebastian Vettel, men den australske debut kunne kalles vellykket. Han ble umiddelbart den andre på et hjem Grand Prix, til tross for mangelfull teknisk bilen prøve 2014 år. Generelt Ricardo brukt overbevisende debut sesong i RBR, scoret tre seire og sju ganger på pallen. Som et resultat - tredje plass i mesterskapet og en masse positive vurderinger fra anerkjente avtoizdany. I mesterskapet i 2015 australske rytteren dukket opp med en ny lagkamerat (russisk Daniil Kvjat) og som en del av går gjennom harde tider Red Bull tok åttende endelige plass. Et år senere, i 2016 mesterskapet, den australske var i stand til å gjenta sin beste prestasjon, og ta tredjeplassen i sesongen. Det er bemerkelsesverdig at i dette mesterskapet Ricardo bare en gang hevet over hodet vinneren av cupen Grand Prix.