Vodyanov Ivan - en vellykket bodybuilder Russland

Vodyanov Ivan begynte å aktivt delta i konkurranser av den russiske cupen i 2002. Han spilte i turneringen, og det kan være stolte av første plass i den åpne kategorien "juniorer" i nominasjonen "bodybuilding".

Etter at det i 2003, vannet Ivan konkurrerte i to turneringer: den første - Moskva Cup, der han klarte å ta syvende plass i herreklassen og 87, 5 kg. Valg selvfølgelig, bodybuilding. Den andre - Cup i Moskva-regionen. Her var han i stand til å vinne femteplass i mennenes bodybuilding i vektklasse opp til åtti-syv kilo.

Karriereutvikling

I 2010 Ivan Vodyanov vunnet seks turneringer:

• Cup Lipetsk region. Vodyanov vant mennenes gruppe av bodybuilding i kategorien opp til 90 kg.
  • Moskva Championship bodybuilding. Utøveren vant mennenes gruppe i vektklasse opp til 90 kg.
  • Cup Moskva region. Vodyanov vant mennenes gruppe, vekt - opp til 90 kg.
  • Cup Volga FD. Ivan feid til seier i vektklasse opp til 90 kilo.
  • Ryazan-regionen bodybuilding Cup. Han vant kategorien over 85 kg.
  • Cup Samara region. Jeg vant i kategorien opp til 90 kg.

Nå kjent for mange Vodyanov Ivan, bodybuilding - dette er et område der han var i stand til å oppnå betydelig suksess. De første stedene i en rekke turneringer og konkurranser velformulert bekrefte statusen til utøveren. Men en registrering av Ivan har ikke bare strålende seire. Moskvas Cup han vant den niende plass i vektklasse opp til 85 kilo i "bodybuilding". Og i Bryansk-regionen, var han i stand til å ta en tredje posisjon mesterskapet. Athlete møtt med skikkelig konkurranse, men likevel klart å overvinne mange av deltakerne.

Videre fremdrift

I 2011 deltok han i kampen for Kaliningrad-regionen i vannet Ivan Cup. Bodybuilding - hans favoritt sport. Vodyanov vant i kategorien for over nitti kilo. Cup Lipetsk region - tok første plass i vektklasse på nitti kilo. Han deltok i Rybinsk mesterskapet. Beseiret i bodybuilding, vektklasse - mer enn åtti-fem kilo.

Vodyanov Ivan tok tredjeplass på Moskva Cup, i kategorien til 90 kg som kroppsbyggere. I løpet av sin karriere ganske stor mester deltok i cupen av Russland, Ryazan og Ryazan-regionen. Han spilte i Volgograd konkurranser og ble tildelt i en rekke andre. Hver gang han var involvert i en alvorlig konkurranse, men et desperat ønske om å vinne er ikke tillatt Ivan til å kaste opp. Hver gang en bodybuilder oppnå stadig større suksess, tjene tittelen og myndighet. I dag er han ikke lenger en nybegynner, og han gir råd om forberedelser. Men ser ikke for hemmeligheter eller spesielle metoder for forberedelse Vodianova. Som det fremgår av den sports: "Nøkkelen til suksess - er å arbeide med full dedikasjon!"

Den første klasser

Ivan Vodyanov, opplæring som begynte med en hjemme boom noen år hardnakket gikk til sitt mål. Som en referanse på det tidspunktet han valgte en Jean-Claude Van Damme. Tett gjør kampsport utøveren visste helt i stand til å oppnå samme kroppsbygning, som en filmstjerne.

I tjue år, første gang Ivan begynte å delta på "rock". Kall det profesjonelle yrker var ganske vanskelig, og snart bodybuilder gikk på leting etter en ny havn. Snart den unge utøveren var heldig nok til å komme i alvorlig klubb, som ble besøkt av slike tall som Sergei Shelestov og medlemmer av "Alfa" gruppe. Snart lovende bodybuilder sier en av trenerne og invitert til å delta i sammen. Så for Ivan startet denne treningen, og bare åtte måneder senere, snakket han om WWF arrangement.

fysiske parametere

25 desember 1980 ble født Ivan Vodyanov. Høyde, vekt og fysisk form for utøveren i dag nådde imponerende ytelse. Sin vekt i konkurransen ikke overstiger ett hundre kilo. Mellom sesongene kan være opp til 105. Utøveren er alltid i god form, fordi han ikke stoppe hans trening. Høyde kroppsbygger når 170 centimeter.

Vodyanov spesiell diett ikke følger, spiser vanlig mat. I tider med økende vekt og teller ikke kalorier. Den største hemmeligheten av en idrettsutøver - i vedvarende opplæring, regelmessige besøk til treningsstudio og en sunn livsstil.